Un bărbat și o fetiță, loviți în plin pe o trecere de pietoni. Cei doi au ajuns de urgență la spital

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Scene greu de privit s-au petrecut seara trecută în centrul orașului Cluj-Napoca. Un șofer care a dat cu spatele, pentru a lăsa două femei pe marginea drumului, nu a observat că semaforul din spate era pe verde și a lovit un bunic și o fetiță de 5 ani. Victimele, cu multiple traumatisme, au fost transportate cu o ambulanță la spital. 

Un bărbat în vârstă de 65 de ani și o fetiță de doar 5 ani au fost loviți în plin chiar pe trecerea de pietoni de un șofer care dădea cu spatele. Polițiștii spun că cei doi traversau pe culoarea verde a semaforului atunci când s-a produs accidentul. Impactul l-a doborât la pământ pe bărbat, iar fetița a fost grav rănită. Polițiștii au fost alertați de martorii care au sunat imediat la 112.

Cu toate că salvarea a ajuns imediat la fața locului, bărbatul a fost găsit inconștient, iar copila avea traumatisme severe. Cei doi au fost transportați de urgență la spital. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a afla exact cum s-au petrecut lucrurile.

 

Șoferul care a lovit doi pietoni nu consumase alcool

 

"Intervenție pentru acordarea asistenței medicale unui adult și unui copil răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca. O autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 18.00 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de cca 65 de ani, și unui copil minor, în vârstă de cca 4 ani, care au fost răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiență, iar copilul minor era în stare de conștiență și prezenta mai multe traumatisme. Ambii au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", a transmis ISU Cluj.

"Din primele informații, în jurul orei 18.00, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi surprins și accidentat două persoane care ar fi fost angajate în traversarea drumului, în proximitatea trecerii de pietoni, pe culoarea verde a semaforului. Cele două persoane au fost transportate la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă", au precizat și reprezentanții IPJ Cluj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel