Un bărbat şi-a ucis părinții, după ce nu i-au mai plătit facturile. Este inuman ce a făcut cu cadavrele

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
barbat_parinti_ucisi
barbat_parinti_ucisi

Un bărbat care și-a ucis părinții după ce a aflat că aceștia nu-i vor mai plăti facturile a fost condamnat la închisoare pe viață, în SUA. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a planificat cum să-și omoare părinții și să le dezmembreze corpurile în timpul Zilei Recunoștinței, pentru a beneficia de veniturile lor, o sumă de 500.000 de dolari din asigurări.

 

 

El l-ar fi atacat pe tatăl său în timp ce mama acestuia era plecată la cumpărături. După prima crimă, el a așteptat-o și a ucis-o și pe ea cu sânge rece. Potrivit autorităților, capul mamei sale a fost găsit într-o oală cu apă fierbinte în locuința familiei, iar restul rămășițelor ar fi fost băgate în recipiente de plastic, fiind umplute cu substanțe chimice, pentru a le dizolva.

„El se obișnuise ca părinții să plătească pentru tot și nu avea de gând să renunțe la asta. Mai degrabă îi omora, decât să se întâmple asta”, a declarat un procuror care s-a ocupat de cazul lui.

Asupra lui s-ar fi găsit și un ghid care oferea detalii despre cum poate fi ucisă o persoană și ar fi avut de gând să incendieze casa la scurt timp după crime. transmite Mirror.

În urma faptelor sale, bărbatul a fost reținut și își va petrece tot restul vieții în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel