Un bărbat și-a amenințat vecina să-și schimbe aspiratorul: „Mi-am luat o sirenă industrială pe care o voi porni zilnic”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat și-a amenințat vecina să-ți schimbe aspiratorul: „Mi-am luat o sirenă industrială pe care o voi porni zilnic
Un bărbat și-a amenințat vecina să-ți schimbe aspiratorul: „Mi-am luat o sirenă industrială pe care o voi porni zilnic

Conviețuirea cu vecinii poate fi complicată. Din acest motiv, certurile între vecini sunt foarte frecvente.

Fie la întâlnirile proprietarilor, fie la avizier membri unei asociații pot avea cele mai incomode întâlniri, unde apar zeci de neînțelegeri. Deși nu este necesar să te întâlnești mereu cu un vecin care te supără, cu îi poți atrage atenția printr-un anunț, postat la avizier.

Acest lucru l-a făcut un bărbat din Spania, care, după ce a vorbit cu vecina de la etaj și nu a ajuns la o înțelegere, a decis să lase un mesaj postat la avizier ca toți membrii asociației să afle despre problemă.

Acest vecin de la etajul 4 a vorbit cu vecina de a etajul 5 pentru a-i spune că este prea gălăgios. Zgomotele enervante și insuportabile, provocate de câinii și pisicile lor, dar și mobila pe care o tot mută sunt insuportabile.

2. Un bărbat ... (un-barbat-si-a-amenintat-vecina-sa-ti-schimbe-aspiratorul.JPG)

”Mai presus de toate, un aspirator care, de fiecare dată când îl porniți, face să pară că acoperișul va cădea peste noi. Aparatul generează un zgomot de parcă aspiră”, a scris bărbatul supărat pe anunțul postat la avizier.

 

„Voi activa sirena de la 8 dimineața până la 22:00”

 

„Am invitat-o ​​să coboare la noi acasă ca să audă și ea zgomotul pe care îl genera de fiecare dată când pornea aspiratorul. Acest tip de aspirator nu respectă decibelii pentru a locui într-o comunitate”, mai spune bărbatul.

După ce a explicat situația, a mai scris un paragraf adresat întregii asociații că se gândește la o sirenă industrială, pentru a exercita presiuni asupra vecinei de la etajul 5.

„Mi-am cumpărat o sirenă industrială. Dacă, pe baza acestei note informative, nu îți cumperi un alt aspirator normal și vei continua să folosești acea betoniera pe care o ai, începând cu 1 noiembrie, de fiecare dată când pui aspiratorul, voi activa sirenă urmând aceleași criterii pe care le are vecina: de la 8 dimineața până la 22:00 puteți face orice zgomot doriți”, a avertizat bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel