Un bărbat de 55 de ani, în comă, după ce a fost bătut de un polițist din Constanța

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat de 55 de ani, în comă, după ce a fost bătut de un polițist din Constanța
Un bărbat de 55 de ani, în comă, după ce a fost bătut de un polițist din Constanța

Un polițist a fost reținut după ce ar fi bătut un bărbat în vârstă de 55 de ani. Victima este internată la spital, în stare gravă. Incidentul s-a petrecut într-un bar din orașul Constanța.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marți arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța. Din probatoriu rezultă că vineri polițistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, citat de Mediafax. Conform acestuia, inculpatul și victima frecventau același bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivația agresiunii nu a fost stabilită până acum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel