Un bărbat, care își tundea gazonul, a fost ucis de un roi de albine agresive 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat, care își tundea gazonul, a fost ucis de un roi de albine agresive 
Un bărbat, care își tundea gazonul, a fost ucis de un roi de albine agresive 

Un bărbat  a murit după ce a fost atacat de un roi de albine agresive în curtea casei sale.  Victima, în vârstă de 70 de ani, locuia în orașul Breckenridge, texas, și își tundea peluza când a fost atacată de un roi de albine africanizate, denumite și "albine ucigașe"

Pomperii din Breckenridge povestesc  au fost chemați la fața locului luni, iar când au ajuns, alături de polițiști, au descoperit că albinele erau foarte agresive. Bărbatul fusese înțepat de mai multe ori și a intrat în stop cardiorespirator. Pompierii au încercat să-l resusciteze la fața locului.

"Pompierii au făcut tot ce au putut pentru a obține un rezultat pozitiv, însă au întâmpinat dificultăți, iar o persoană a murit", se arată în mesajul pompierilor, informează CNN.

Un pompier a salvat-o pe soția bărbatului atacat. Acesta și-a scos uniforma și a îmbrăcat-o pe femeie, ca să o poată scoate din casă în siguranță. Ulterior, ea a fost transportată la spital. Vecinii au fost sfătuiți de poliție și pompieri să nu folosească instrumente zgomotoase în afara casei, iar un apicultor local s-a oferit să găsească stupul și să îl îndepărteze.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel