Un bărbat, arestat pentru sechestrarea unei românce. Victima a reușit să anunțe o prietenă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Un bărbat din Hunedoara a fost arestat preventiv după ce a sechestrat o tânără în vârstă de 19 ani. Planurile lui erau să o violeze, dar victima a reușit să anunțe o pritenă că este în mare pericol.

Cazul din Hunedoara pare „tras indigo” după cel al Alexandrei din Caracal, victima lui Gheorge Dincă. De data aceasta, finalul este altul. Tânăra în vârstă de 19 ani a reușit să scape, iar bărbatul va sta în arest cel puțin 30 de zile, informează Agerpres.

Incidentul s-a înregistrat pe 25 septembrie. Familia victimei a fost alertată de către   către prietena acesteia, cu care tânăra reuşise să comunice prin mesaje. Tatăl victimei a anunţat Poliţia Hunedoara. Astfel, Poliția l-a arestat pe loc.

"Poliţiştii au stabilit că aceasta a fost sechestrată în locuinţa bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineaţa zilei de 25 septembrie, în jurul orei 8,00, şi ţinută împotriva voinţei sale. 

Tânăra a fost agresată de bărbatul care plănuia să o violeze și are nevoie de îngrijiri medicale cel puțin 20 de zile, menționează IPJ Hunedoara. 

 

Un bărbat, arestat preventiv pentru sechestrarea unei românce. Bărbatul plănuia s-o violeze

 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.

Persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinţei bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violenţă asupra sa, conducând-o împotriva voinţei sale în locuinţă, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reuşit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit şi a reuşit să solicite, prin mesaje, ajutorul unei prietene, care a alertat părinţii tinerei, iar aceştia au sesizat Poliţia", a precizat IPJ Hunedoara, conform sursei citate.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel