Un bărbat a vrut să înșele vigilența polițiștilor: le-a prezentat un permis de conducere fals la intrarea în țară

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat a vrut să înșele vigilența polițiștilor  le-a prezentat un permis de conducere fals la intrarea în țara
Un bărbat a vrut să înșele vigilența polițiștilor le-a prezentat un permis de conducere fals la intrarea în țara

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din România, ce s-a dovedit a fi fals.

În data de 07 mai, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de intare în țară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani.

Deoarece polițiștii au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, în urma căruia au  descoperit asupra sa un permis de conducere cu însemnele autorităților din România.

Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  fals material în înscrisuri oficiale şi tăinuire.

Și poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, ce s-a dovedit a fi fals.

 

Un alt act fals, descoperit Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni 

 

În data de 07 mai, în jurul orei 21.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare controlului pentru trecerea frontierei, un tânăr, cetățean din R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în Lituania.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, tânărul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, document, care în urma verificărilor specifice s-a dovedit că nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, colegii noştri au stabilit faptul că bărbatul nu a obţinut nicicodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel