Accident cumplit: O femeie a fost strivită între două TIR-uri

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, pe centura din Craiova. O femeie a scăpat cu viaţă dintr-o mașină strivită complet de două TIR-uri.

Accidentul grav s-a produs pe DN 65F, respectiv pe Centura de Nord din Craiova, acolo unde un autoturism condus de o femeie a fost spulberat din spate de un TIR, scrie realitatea.net.

Femeia a scăpat cu viaţă, dintr-un Logan strivit complet de două TIR-uri. Potrivit autorităților, impactul a fost atât de puternic, încât maşina în care se afla femeia a fost strivită complet.

Totodată, după primul impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt TIR, astfel că a fost lovit şi în partea din faţă, femeia din mașină fiind strivită între cele două TIR-uri.

 

Mașina femeii a fost strivită

 

Polițiștii care au sosit imediat la fața locului, au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR, potrivit realitatea.net.

În urma impactului, femeia din mașina strivită a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ceea ce privește conducătorii celor două TIR-uri, aceștia au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în derulare, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Accident grav pe DN1

 

Trei persoane au fost grav rănite și în această dimineață, în urma coliziunii a două autoturisme, pe DN1, în localitatea Sântimbru, două dintre victime fiind încarcerate şi una propulsată în afara maşinii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. 

Una dintre cele trei persoane grav rănite într-un accident rutier produs în această dimineaţa pe DN1, în localitatea Sântimbru, a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, o victimă a fost aruncată în afara habitaclului, fiind găsită în stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD trimis la locul accidentului i-a aplicat manevre de resuscitare. Alte două persoane au rămas încarcerate, cu multiple traumatisme, acţionându-se pentru descarcerarea lor.

Ulterior, toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba. "Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a anunţat, la scurt timp, Radu Botezan.

Poliţia a demarat cercetări la faţa locului, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel