Un bărbat a murit după ce a mers în Turcia să își albească dinții. Alţi doi sunt în comă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
britanic_mort_turcia
britanic_mort_turcia

Un bărbat a murit și alți doi au ajuns la spital în comă după ce au mers la o clinică din Turcia pentru o procedură de albire a dinților. Bitanicul Richie Molloy, 33 de ani, a fost găsit mort duminică, în camera sa de hotel. De asemenea, doi prieteni ai acestuia, Declan Carson și Aaron Callaghan au ajuns în comă la spital, însă dau semne de revenire.

 

Bărbaţii au ajuns în stațiunea turcă Marmaris, pentru o procedură de albire a dinților. Medicii le-ar fi dat o serie de medicamente, pe care să le ia înainte de a începe tratamentul și i-ar fi avertizat să nu consume alcool în această perioadă. „Aparent au primit medicamente pentru tratamentul dentar și li s-a spus să nu consume alcool. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat după asta. Sora lui Richie este acolo cu el și încearcă să îl aducă înapoi acasă”, a declarat un apropiat al familiei bărbatului decedat pentru Daily Mail.

Bărbatul mort ar fi luat droguri recreaționale, însă rudele contrazic această teorie. Unul dintre cei trei bărbați ar fi cerut ajutorul managerului hotelului în care erau cazați, căruia i-ar fi spus că „prietenul său a rămas inconștient din cauza drogurilor”. O ambulanță a fost chemată la hotelul din Bodrum la ora locală 3:30, iar bărbații au fost duși de urgență la spital. Două persoane ar fi fost arestate în acest caz. Deocamdată nu există dovezi care să indice că medicația primită de cei trei bărbați ar fi provocat moartea unuia dintre ei și probleme grave celorlalți doi, relatează Daily Mail. 

Turismul medical este foarte dezvoltat în Turcia. În 2017, aproape 700.000 de persoane au mers în acestă țară pentru proceduri medicale și operații – de la cele mai simple, cum ar fi albirea dinților, până la unele complicate, precum transplantul de organe sau operațiile pe cord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel