Un bărbat a fost accidentat de un tren care circulă pe relaţia Braşov - Constanţa. Circulația feroviară, oprită temporar

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat, accidentat de un tren care circulă pe relaţia Braşov - Constanţa 
Un bărbat, accidentat de un tren care circulă pe relaţia Braşov - Constanţa 

Trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov - Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea, informează luni CFR SA.

"În jurul orei 10:47, trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov - Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea. Accidentul a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112. Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgenţă şi a reprezentanţilor Poliţiei, la locul accidentului, următoarele 4 trenuri de călători - IR 1937, 15083, 15081 şi 16083 - au fost oprite temporar în staţiile Cernavodă, Dunărea şi Ovidiu. Acestea şi-au reluat circulaţia după avizul primit de la organele abilitate, care au ajuns la locul accidentului", precizează sursa citată.

Urmare acestui accident, cele 4 trenuri de călători vor înregistra la destinaţie întârzieri cuprinse între 30-35 de minute. Potrivit CFR SA, trenul IR 1688 va fi reînscris în circulaţie după finalizarea măsurătorilor şi a celorlalte etape procedurale, desfăşurate, la locul accidentului, de către organele abilitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel