Un băiețel cu autism din Germania a dispărut fără urme. Arian are șase ani și are dificultăți în a comunica

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Arian / Sursă: fanpage.it
Foto: Arian / Sursă: fanpage.it

Dispariția lui Arian, un băiețel german de 6 ani din orașul Elm din Saxonia Inferioară, a provocat o mobilizare masivă a autorităților și a comunității locale. Micuțul, care suferă de autism și abia de curând își exersa independența în grădina casei sale, a fost pierdut din vedere de părinți în seara zilei de 22 aprilie.

Operațiuni extinse de căutare sunt în desfășurare în Germania pentru a găsi un băiețel de șase ani dispărut în mod misterios. Arian, un copil german suferind de autism, a dispărut luni seara din grădina casei sale din orașul Elm, din nordul statului Saxonia Inferioară. Părinții săi, înspăimântați, au alertat imediat autoritățile după ce au realizat că micuțul lipsea.

De atunci, operațiuni ample au fost declanșate, implicând forțe de poliție, pompieri și chiar armata germană. Un avion militar Tornado a fost trimis să survoleze zona folosind tehnologie avansată de termoviziune, în timp ce peste 400 de oameni, inclusiv scafandri și câini de urmă, au participat la căutarea prin zona împădurită și mlăștinoasă din jurul casei copilului.

Poliția și pompierii descriu situația ca fiind critică

 

Cu toate acestea, căutarea este extrem de dificilă, deoarece Arian nu poate vorbi și are dificultăți în a comunica. Autoritățile au declarat că este posibil ca băiatul să se fi îndreptat către un râu din apropiere, indicând o amprentă găsită în noroi. Temperaturile scăzute din regiune au crescut îngrijorările cu privire la supraviețuirea sa, iar poliția și pompierii descriu situația ca fiind critică.

Cu toate acestea, speranța rămâne că Arian va fi găsit în viață, iar eforturile de căutare continuă neîncetat. Locuitorii din zonă sunt îndemnați să verifice cu atenție grădinile și camerele de securitate private, în timp ce autoritățile promit să revizuiască și să extindă operațiunile de căutare în speranța de a-l găsi pe micuțul dispărut.

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel