Doi copii români, electrocutați în gara din Petroşani: Un băiat de 12 ani a murit CARBONIZAT

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
copil carbonizat gara Petrosani
copil carbonizat gara Petrosani

Un băiat de numai 12 ani, care s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă din Gara Petroșani, a murit carbonizat. O fetiță alături de care se juca, a fost electrocutată, dar a scăpat ca prin minune.

Un bărbat ce se află în zonă a chemat echipele de intervenţie în ajutor prin 112. Doua echipaje de pompieri ale Detasamentului Petroșani au intervenit aseară în Gara Petroșani la un incident în care au fost implicații 2 copii. La sosire, echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani aflată în stare de agitaţie, ce a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii salvatori.

Fata a relatat că se afla pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani când a fost trântită la pământ de arcul electric format. „Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dă semne de viaţă. Nimeni nu s-a putut apropia de victimă în siguranţă până la decuplarea liniei de înaltă tensiune care alimentează calea ferată. Din păcate, echipele de intervenţie au constatat că băiatul era carbonizat, acesta fiind preluat de Medicina Legală”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel