Un automobil Porche Panamera, accidentat grav de o autoutilitară Dacia, rămasă fără frâne

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_romana
politia_romana

Un accident grav s-a petrecut în această seară, la intrarea în Huși, în zona Mănăstirii “Schimbarea la față”, unde o autoutilitară Dacia, rămasă fără frâne, s-a izbit violent de un alt vehicul, marca Porche Panamera.

În urma impactului, atât șoferul și pasagerul din Dacie, cât și conducătorul auto al celelalte mașini au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Huși. Din fericire, aceștia nu au suferit răni care să le pună viața în pericol.

Șoferul Daciei le-a spus polițiștilor că a rămas fără frâne, în timp ce cobora panta periculoasă din dealul Dobrinei. În urma coliziunii, autoutilitara Dacia, cu număr de Vaslui, a fost avariată, însă nici pe departe pagubele nu sunt comparabile cu cele suferite de limuzina Porche Panamera, care, de asemenea, a accidentată serios, relatează vremeanoua.ro

Autoturismul Porche Panamera, implicat în accidentul de la Dobrina, este înmatriculat în București. Șoferul, un bărbat de 45 de ani, circula regulamentar, din direcția Crasna spre Huși. La un moment, s-a trezit în față cu autoutilitara cu număr de Vaslui, în care se aflau șoferul și alți doi bărbați, de 25 și respectiv, 36 de ani, toți din localitatea Valea Grecului. Accidentul s-a produs la ora 17:45. Polițiștii, prezenți în scurt timp la fața locului, i-au testat pe ambii șoferi, însă niciunul nu consumase alcool. Mașina Dacia, care ar fi rămas fără frâne, avea ITP-ul în termen. “În acest caz, se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, au precizat reprezentații IPJ Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel