Un autobuz cu români a căzut în șanț, după ce s-a defectat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un autobuz cu români a căzut în șanț, după ce s-a defectat
Un autobuz cu români a căzut în șanț, după ce s-a defectat

Un accident bizar a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul care duce către Pietrele lui Solomon, în Brașov. Un autobuz al RATBV a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. 

Pe imaginile de la fața locului se poate vedea cum partea din spate a autobuzului a ajuns în râpă, în timp ce cabina vehiculului a rămas suspendată în aer. Mai multe echipe ale RATBV au intervenit în zonă pentru a scoate autobuzul din șanț, iar la fața locului s-au deplasat și polițiștii care încearcă să afle cum s-a petrecut accidentul.

Sursele Brasov.net au declarat că autobuzul se defectase în momentul în care a ajuns la Pietrele lui Solomon. Călătorii au coborât, iar o echipă a RATBV a ajuns în zonă pentru a repara avaria. Doar că în momentul în care muncitorii lucrau la autobuz frânele s-ar fi decuplat, autobuzul ar fi luat-o la vale, a rupt parapetul de metal și a căzut în șanț.

 

Polițiștii par să confirme varianta unei defecțiuni tehnice

 

Și polițiștii par să confirme varianta unei defecțiuni tehnice. „În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov, vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Conducerea RATBV SA a pornit o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel