Un autobuz cu români, implicat într-un accident: O victimă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un autobuz a fost implicat joi seara într-un accident în localitatea Florești, județul Cluj. O pasageră în vârstă de 66 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul în care au fost implicate un autoturism și un autobuz a avut loc pe DN 1E60, în localitatea Florești.

Conform polițiștilor, un bărbat de 37 de ani ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrând în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Testările șoferilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

„La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN 1E60, în localitatea Florești, la km 484+770m. Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism și un autobuz, care circulau pe același sens, pe direcția Cluj-Napoca spre Florești. Bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrand în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a necesitat îngrijiri medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel