Un autobuz cu 30 de români a luat foc lângă un aeroport - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un autobuz cu 30 de români a luat foc lângă un aeroport - VIDEO
Un autobuz cu 30 de români a luat foc lângă un aeroport - VIDEO

Motorul unui autobuz Tursib a luat foc, miercuri după-amiază, lângă Aeroportul Internațional din Sibiu. Pompierii au intervenit de urgență, dar până la sosirea forțelor de intervenție, atât șoferul autobuzului cât și cei aproxiamativ 30 de călători s-au autoevacuat în siguranță.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul, dar traficul în zonă a fost îngreunat de intervenția forțelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

„Două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, sos Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz transport persoane. Toți pasagerii din autobuz s-au autoevacuat în siguranță. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri militari. Acesta a afectat compartimentul motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire.” a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, citată de sibiuindependent.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel