Un autobuz cu 30 de români a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în Sibiu. Șoferului i s-a făcut rău

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un autobuz cu 30 de români a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în Sibiu. Șoferului i s-a făcut rău
Un autobuz cu 30 de români a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în Sibiu. Șoferului i s-a făcut rău

Momente de panică în trafic! Un autobuz Tursib s-a răsturnat în apropierea Pieței Cibin din Sibiu. Se pare că șoferului i s-a făcut rău. Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul nu este afectat.

Un autobuz din orașul Sibiu în care se aflau aproximativ 30 de pasageri a ieșit de pe șosea și s-a oprit pe un pasaj pietonal de pe malul râului Cibin.  Accidentul a avut loc pe strada Malului, în apropierea intersecției cu Neculce din orașul Sibiu. Un autobuz a părăsit șoseaua pe partea stânga, oprindu-se în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

În autobuz se aflau în jur de 30 de pasageri, dar nu sunt victime, anunță autoritățile. Din primele cercetari, se pare că șoferului i s-a făcut rău. Traficul rutier nu a fost afectat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Malului, unde un autobuz a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului se acordă îngrijiri medicale șoferului cu atac de panică. Din informațiile primite în acest moment, nu sunt alte persoane care necesita îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, relatează  mesageruldesibiu.ro.

Din fericire, autobuzul nu a ajuns în Cibin, ci s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul râului, de la podul Neculce. „Din primele cercetări efectuate, se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel