Un angajat al Primăriei București a fugit din sediu cu mai multe documente, după finalizarea unei evaluări 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că va fi sesizată Comisia de disciplină, după finalizarea unei evaluări la Direcţia Urbanism.

Nicuşor Dan menţionează că a fost sesizată şi Poliţia, după ce unul dintre angajaţi a fugit din sediul Primăriei Capitalei, având asupra sa mai multe documente. Primarul a ataşat şi o scurtă înregistrare video în acest sens.

"Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară acolo unde este cazul. Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, Poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut", a scris edilul general, pe Facebook. 

Nu este primul caz de fugă din primăria București de la începutul mandatului lui Nicușor Dan

Fuga din sediul primăriei nu este însă primul din mandatul lui Nicușor Dan. Un director al primăriei a fugit din clădire la începutul anului, în momentul în care procurorii DNA au intrat în Primăria București pentru mai multe percheziții, în vederea verificării unor angajări. 

Procurorii DNA  au verificat mai multe birouri, inclusiv cel al primarului general, Nicuşor Dan, dar şi de la Economic şi Resurse umane.

Procurorii au preluat mai multe documente care au legătură cu angajările din perioada 1 noiembrie 2020 - 31 august 2021 şi delegările pe diverse instituţii din subordinea primăriei, acolo unde erau posturi vacante.

Potrivit unor informaţii pe surse, ar exista suspiciuni cu privire la trei persoane care ar fi fost angajate pe poziţii importante la Primăria Capitalei, la diferite departamente, aşa încât acestea ar fi fost somate de anchetatori să nu şteargă documente aflate în calculatoare, pentru că riscă acuzaţii de natură penală, distrugând astfel probe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel