Un adolescent și-a OMORÂT în bătaie iubita. A lovit-o cu o BÂTĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din judeţul Braşov, acuzat că şi-a lovit iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să zacă mai multe zile, până a murit, a fost arestat preventiv, pentru omor.

Potrivit procurorilor, incidentul s-a produs la o stână unde băiatul în vârstă de 15 ani, care era îngrijitor de animale, locuia cu iubita lui de aceeaşi vârstă. Într-o criză de gelozie, el a lovit-o pe fată, de mai multe ori, cu o bâtă ciobănească. Deşi a fost rănită grav, fata nu a vrut să meargă la spital şi nici cei aflaţi în jurul ei nu au dus-o, iar după patru zile de la bătaie, a murit.

„Fata şi băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafaţa corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată şi a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite", a declarat Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori şi familie Braşov.

În aceeaşi zi, adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi Tribunalul pentru minori şi familie Braşov a admis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, la o instanţă superioară.

Băiatul este cercetat în continuare, pentru omor săvârşit asupra unui membru de familie, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel