Un accident cumplit a adus o durere fără margini într-o familie de români, înainte de Crăciun: „Pui frumos, te aşteaptă mama acasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un accident cumplit a adus o durere fără margini într-o familie de români, înainte de Crăciun: „Pui frumos, te aşteaptă mama acasă”. FOTO: Radar Iași
Un accident cumplit a adus o durere fără margini într-o familie de români, înainte de Crăciun: „Pui frumos, te aşteaptă mama acasă”. FOTO: Radar Iași

Mama băiatului a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care îşi strigă durerea după pierderea copilului, într-un grav accident de circulaţie.

Un accident cumplit a adus o durere fără margini într-o familie din Botoşani, după ce un tânăr de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa în comuna Plugari, din judeţul Iaşi, la ora 3.40, în dimineaţa zilei de joi, 23 decembrie, informează Adevărul

Tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ, oprindu-se într-un capăt de pod. Pasagerul din dreapta a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital, însă pentru Andrei, un student la Medicină Veterinară, nu s-a mai putut face nimic. 

„În cursul nopţii, la ora 03.40, un accident rutier s-a produs în localitatea Plugari din judeţul Iaşi. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ, pe o parte. În urma intervenţiei s-a constatat că impactul a provocat 2 victime imobilizate.  La faţa locului s-a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, dar şi cu un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi. La faţa locului a mai intervenit şi un echipaj medical SAJ. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, pasagerul a fost transportat la spital de către echipajul medical al SAJ, iar şoferul, bărbat, în vârstă de 19 ani, în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat”, a transmis ISU Iaşi, după accident. 

La începutul anului 2022, băiatul ar fi împlinit 20 de ani, iar familia acestuia este sfâşiată de durere.  

„Doamne, ce durere, cea mai mare durere pt o mamă, cuvintele sunt de prisos, va doresc putere sa treceţi peste acest necaz. Păcat, băiat tânăr şi frumos, plecat mult prea devreme în Împărăţia Cerurilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este unul dintre sutele de mesaje de condoleanţe care curg la postarea mamei lui Andrei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel