UK. Familia lui Florin cere DREPTATE, după ce tânărul a MURIT cu zile în spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie într-o familie de români din Marea Britanie. Aceștia cer dreptate pentru Florin Manea, un tată de doar 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia.

Povestea cutremurătoarea a lui Florin a fost făcută publică de nașa lui de cununie.

Potrivit femeii, Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. El avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel.

Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital. 

Andreea povesteşte că Florin a început să se simtă rău pe 20 februarie şi a mers la Nortwich Park Hospital. Vomita sânge, avea scaune cu sânge şi o stare generală foarte rea, dar a fost lăsat să aştepte fără ca cineva să îl bage în seamă, susţine femeia. După 20 de ore şi după ce a leşinat de trei ori, medicii au încercat să îl trateze, notează observator.tv.

Andreea mai scrie că după 20 de ore de aşteptat în spital, lui Florin i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, fiind declarat decesul la 30 de ore după ce ajunsese la spital, pe 22 februarie. 

Într-un update la postare, tânăra româncă mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spun ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel