UK. Ani grei de ÎNCHISOARE pentru doi români care au furat ZECI de telefoane

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost condamnați la ani grei de închisoare în Marea Britanie, aceștia fiind acuzați că au furat zeci de telefoane mobile.

Maricel Stănescu şi Ciprian Mihai, doi români stabiliți în Nottingham, au fost condamnați la închisoare cu executare pentru furtul a nu mai puţin de 35 de telefoane mobile într-un interval de 10 zile.

Decizia a fost luată de magistraţii de la Curtea Coroanei din Maidstone, potrivit unor informații postate pe kent.police.uk, site-ul oficial al poliției din ținutul Kent. 

Maricel Stănescu a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar Ciprian Mihai a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare.

Au furat 35 de telefoane în 10 zile

 

Potrivit polițiștilor, cei doi români comis furturile în perioada 16-26 aprilie, fiind vizate saloane de înfrumuseţare, agenţii imobiliare sau centre medicale. Unul dintre români distrăgea atenţia angajaţilor în timp ce acoperea telefoanele cu documente. La un moment dat, aceștia se răzgândeau și luau documentele cu tot cu telefonul mobil.

În urma vizionării camerelor de supraveghere, polițiștii și-au dat seama că furturile au fost comise de aceleași persoane. Maşina cu care se deplasau cei doi a fost oprită în trafic, iar cei doi români au fost reţinuţi. Românii şi-au recunoscut faptele şi au fost condamnaţi la închisoare cu executare.

Autorităţile engleze au bănuiala că cei doi fac parte dintr-o grupare de criminalitate organizată mai mare, care acţionează în toată Europa.

sursa foto: kent.police.uk

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel