Ucrainean cu Audi Q7, prins de polițiștii români după o urmărire ca în filme. Nu a oprit și avea numere false

Alexandra Curtache |
Data publicării:
fotografia are caracter ilustrativ
fotografia are caracter ilustrativ

S-a trecut de la contrabanda cu calul la cea cu Audi Q7. Un cetățean ucrainean în vârstă de 19 ani a fost reținut, după ce a fost prins cu mașina plină cu mai multe colete cu țigări.

Un șofer de naționalitate ucraineană a refuzat să oprească la semnalul de oprire făcut de poliția de frontieră, într-un control efectuat pe DN 18, aproape de localitatea Mara.

Astfel, echipajul de poliție a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă pentru ca bărbatul să tragă pe dreapta mașina, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

„După ce zilele trecute contrabandiștii cu țigări de la frontiera de nord a țării au fost practic ”înjosiți” că acționează rudimentar, astăzi aceștia au trecut la ”high level”. Practic au zis că fiind zi de duminică și caii trebuie să se odihnească.”, scrie Sidicatul europol pe Facebook.

Vezi și: Franța. Camion înmatriculat în România, înțesat cu cinci tone de țigări de contrabandă: Amendă colosală pentru șoferul moldovean

 

2. Foto: Face... (329115302_1222992018647737_2228252397035900774_n.jpg)

 

Ucrainean prins că făcea contrabandă cu țigări în România

 

"Azi dimineaţă ( duminică n.red.), în jurul orei 8,30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă. Astfel, lucrătorii noştri au indentificat în trafic, pe raza localităţii Mara, un autoturism marca Audi Q7, care rula cu viteză. Deoarece şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, poliţiştii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto tot nu s-a supus somaţiilor, moment în care au fost executate şi cinci focuri spre pneurile maşinii", a spus Iulia Stan.

Drept urmare, s-a reuşit indisponibilizarea autoturismului, reţinerea şoferului, un cetăţean ucrainean de 19 ani, iar în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu ţigări.

"Acţiunea este în desfăşurare, vom reveni cu mai multe detalii atunci când cercetările vor permite acest lucru", a mai adăugat reprezentantul ITPF Sighetu Marmaţiei, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel