Ucraina deschide granițele cu România

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
vama ucraina-romania
vama ucraina-romania

Guvernul Ucrainei a decis să deschidă 66 de puncte vamale internaționale la frontiera cu Moldova și Uniunea Europeană, a căror activitate a fost oprită pentru o stopa răspândirea Covid 19. Decizia a fost luată miercuri de Guvernul din Ucraina.

„Guvernul ucrainean deschide toate punctele vamale internaționale, cu excepția celor de la frontiera cu Federația Rusă și Belarus", a declarat Alexey Goncharenko, membru al Verhovna Rada din partea Partidului Solidarității Europene. Motivul pentru păstrarea restricțiilor cu două țări este situația epidemică, scrie tass.ru.


Proiectul guvernamental adoptat miercuri prevede reluarea activităţii la 66 de puncte vamale de trecere a frontierei cu Moldova, Polonia, Ungaria, Slovacia și România. La începutul lunii mai, Ucraina a deschis deja punctul de control Shegini la granița cu Polonia.


Reamintim că pe data de 7 aprilie, ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului, Ucraina a închis punctele vamale, păstrând activitatea a 19 din 230 de puncte vamale pentru transportului internațional. Ulterior, încă zece puncte vamale de la granița cu Moldova, Polonia și România au fost închise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel