Turistul român, căutat cu disperare, trei zile, găsit acasă. Salvamontist: Astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
 Turistul român, căutat cu disperare, trei zile, găsit acasă
Turistul român, căutat cu disperare, trei zile, găsit acasă

 Un turist rătăcit între Piatra Arsă și Sinaia a fost găsit, după 3 zile de căutări disperate, acasă. „Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere...”, spun salvamontiștii.

Turistul a dispărut sâmbătă pe traseul Piciorul Pietrei Arse, iar căutările acestuia au fost reluate luni dimineață. La căutările tânărului de 36 de ani rătăcit au participat 18 salvamontiști din Prahova, Sinaia și Bușteni, 6 pompieri și 3 jandarmi.

Un turist s-a rătăcit pe traseul Piatra Arsă - Poiana Stânii. Salvamontiştii, apel către cetăţeni

„După 3 zile de căutari, zi și noapte, de la apelul de urgență lansat de cel cu probleme, după un efort deosebit a zeci de salvatori, după resurse umane, materiale și financiare consumate, abia acum cel dispărut a binevoit să își pornescă telefonul și astfel să aflăm că el se afla bine mersi la domiciliu. Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere...”, anunță Serviciul Naţional Salvamont.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel