Tudorel CEARTĂ jurnaliştii pe Facebook, de pe patul de SPITAL

Andreea Cosma |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader neagă, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, că a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

"Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră şi 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei aluniţe de pe faţă, presa a scris că m-am internat de urgenţă, având piciorul rupt! Astăzi când m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa găseşte toate diagnosticele posibile. Aceştia suntem noi! Aceasta este presa noastră!", scrie Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Reacţia fostului ministru al Justiţiei, care din 25 aprilie şi-a reluat funcţia de rector al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, vine după ce în spaţiul public a apărut informaţia că acesta ar fi suferit un atac vascular cerebral ischemic, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie "Prof. dr. Nicolae Oblu".

Informaţia internării fostului ministru în spital a fost confirmată de reprezentanţii unităţii medicale, care au refuzat să precizeze şi motivul.

"Atât vă pot spune, că pacientul este internat în spital. Mai multe informaţii nu vă pot furniza. Pacientul şi familia refuză să fie furnizate orice fel de informaţii privind starea lui de sănătate", a declarat, luni dimineaţa, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, dr. Florin Grămadă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel