Tudor Chirilă, apel DISPERAT. Ce le cere fanilor

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă face un apel disperat pentru români, cărora le cere ca pe 12 mai să iasă în stardă să protesteze împotriva guvernării PSD- ALDE. Ultimele decizii ale acestora sunt o sfidare fără precedent, care transformă România într-un paradis al infractorilor, susține artistul.

”Astăzi, Parlamentul României s-a gândit că România ar trebui să devină un fel de trambulină a infractorilor, un fel de rai al infractorilor, și asta pentru că un grup de penali și de mafioți trebuie să se salveze de eventualele sentințe în dosarele lor. Și ca să fie toate lucrurile foarte simple, s-au hotărât să facă pușcăria acasă, cu sau fără brățară electronică, adoptând un set de măsuri care se numesc ”măsuri alternative la pedepsele de până în cinci ani”. E mai mult decât evident că măsurile sunt cu dedicație pentru o gașcă de politicieni penali. Nu-i interesează că după ei vine potopul. Sunt aplicabile legile oricui va vrea să fure, e liber la furat, că o să faci pușcărie acasă dacă te califici până în 5 ani.
 
Pedepsele ar trebui să fie tot mai mari și să descurajeze actul de infracțiune, dar ele nu doar că nu sunt mari, dar și stai acasă, te uiți la TV, cu băieții de la Ministerul de Interne în fața casei, îți mai aduc ceva de băut, mai faci un comision, mai vine o gagică la tine, e mișto să faci pușcărie. Asta în timp ce fraierii trebuie să muncească și să se descurce singuri într-o țară condusă de infractori!”, spune Tudor Chirilă pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel