Tudor Chirilă, amenințat cu bătaia. Compania Parking București îl ACUZĂ pe artist

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Compania Municipală Parking București îi dă o replică dură lui Tudor Chirilă, după ce acesta a fost amenințat de un angajat al Primăriei Capitalei. Reprezentanții companiei au spus că și el a lovit, în martie 2019, o persoană cu care s-a certat. 

Referitor la acest incident, Compania Municipală Parking București S.A. anunţă că a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle.

„Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății „nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare", dar că, „pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre.

În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu.", a transmis Compania Municipală Parking București, conform Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel