Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!
Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!

Acarienii sunt insecte microscopice din familia arahnidelor care trăiesc în praf și se găsesc în tot felul de țesături, inclusiv în patul nostru. În plus, acționează ca alergeni și provoacă probleme de sănătate, de aceea astăzi vă vom arăta un amestec cu bicarbonat de sodiu pentru a ucide acarienii de pe saltele și perne.

Pe lângă folosirea unor tehnici precum cea pe care o să te învățăm astăzi pentru a scăpa de acarieni, este foarte important să-ți aerisești bine casa în fiecare zi, în special camerele în care dormim, deschizând ferestrele timp de cel puțin o jumătate de oră pe zi. De asemenea, trebuie să scuturăm cu o cârpă umedă care împiedică praful să zboare peste tot și să folosim aspiratorul în loc de mătură.

De ce să pui un castron cu apă fierbinte în congelator. Trucul care te scapă de necazuri și de cheltuirea banilor

Unul dintre alimentele preferate ale acarienilor este pielea uscată a oamenilor, de aceea ne frecventează atât de mult paturile, provocând mâncărimi, pete roșii, iritații, conjunctivite, dermatite, rinită alergică, astm și chiar bronșită.

Deși facem curat în fiecare zi, acești paraziți se vor găsi în paturile noastre, fotoliile, hainele și alte lucruri pe care le frecventăm dacă nu le dăm un tratament adecvat.

Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

 

Bicarbonat de sodiu pentru a ucide acarienii de saltea și de pernă

 

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să aspirați și să curățați frecvent praful. Spălați lenjeria de pat cel puțin o dată pe săptămână, de preferință în apă fierbinte.

Într-un recipient amestecați ulei esențial de eucalipt cu bicarbonatul de sodiu. Așezați-l peste pat și frecați-l cu o perie moale. Lăsați să acționeze minim două ore și îndepărtați resturile cu aspiratorul.

Pune sare în cana de cafea. O să fii ca un magician. Cele mai populare trucuri cu sare

Faceți această procedură cel puțin o dată pe lună.

Alte uleiuri esențiale pentru a ține acarienii la distanță sunt lămâia, scorțișoara, menta, arborele de ceai, rozmarinul și levănțica.

Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel