Triunghi amoros. Tânăr român, împușcat de iubitul unei tinere: Bărbatul s-a întors din Anglia de urgență, după ce a simțit că e trădat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr a fost împuşcat vineri seară pe o stradă din municipiul Baia Mare şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, atacatorul fiind identificat şi dus la poliţie pentru audieri. 

Un tânăr de 27 de ani a fost împușcat de patru ori în abdomen. Agresorul l-a urmărit cu mașina prin oraș și ar fi venit tocmai din Anglia să se răzbune din dragoste.

Totul a plecat de la o femeie. Un tânăr din Târgu Lăpuș a fost împușcat în abdomen de trei ori de iubitul gelos al prietenei sale. Acesta a venit din Anglia cu avionul vineri seară, pentru a se răzbuna după ce a aflat că este înșelat. Scene șocante au avut loc pe străzile din Baia Mare chiar în seara sosirii sale în România, vineri seară.

Prietenul femeii a ajuns din Anglia direct la locuința iubitei din Baia Mare și i-a găsit pe cei doi împreună. L-a împușcat de trei ori în abdomen pe bărbatul cu care era femeia, apoi a încercat să o împuște și pe aceasta, însă arma cu care a tras s-a blocat, relatează Realitatea PLUS. Speriat, bărbatul a fugit. A fost urmărit de Poliție, fiind în final reținut. El ar fi aruncat arma în râul Săsar și ar fi sunat la 112 pentru a se preda. A fost dus la sediul poliției pentru audieri, cu propunere de arestare pentu tentativă de omor.

Triunghi amoros. Tânăr român, împușcat de iubitul unei tinere

 

 'Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Şurdeşti, se află în custodia poliţiei, pentru audieri', a informat sâmbătă dimineaţă purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentantului IPJ, în cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Bărbatul de 30 de ani este cercetat pentru tentativă de omor, în paralele, oamenii legii cercetează proveniența armei cu care a tras, dacă a fost adusă din Anglia sau a fost luată de pe piața neagră din țară.

Bărbatul împușcat a ajuns urgent la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a fost operat. Potrivit medicilor, se află în stare stabilă. Tânărul din Târgu Lăpuș, împușcat de iubitul gelos, se ocupă cu pregătirea cadeților pentru admiterea în școlile de poliție, jandarmerie sau pompieri.

Bărbatul s-a întors din Anglia de urgență, după ce a simțit că e trădat

 

Inspectoratul Județean Maramureș a anunțat că în seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel