Trei români, răniţi în urma unui accident violent. Victimele au rămas încarcerate

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Trei români au ajuns la spital, în această seară, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. În impact au fost implicate trei autoturisme.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, cele trei victime sunt din două autoturisme între care impactul a fost mai puternic.

De asemenea, sursa citată a precizat că victimele erau încarcerate la sosirea salvatorilor, dar conştiente şi cooperante. Cu toate acestea, alte două persoane care se aflau în al treilea autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în sprijinul cărora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă (SAJ) Suceava.

În urma accidentului, cei trei răniți s-au ales cu diverse traumatisme, suferite în urma impactului violent. Acestea erau încarcerate, astfel că victimele au fost extrase din autoturisme și au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Ulterior, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Suceava, scrie Agerpres.

 

Carambol cu 20 de mașini, în București

 

Un accident în lanț în care au fost implicate cel puțin 20 de mașini a avut loc joi dimineață și în București. Traficul a fost  restricționat pe strada Iuliu Hațieganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri.

Brigada Rutieră anunță că traficul este restricționat pe strada Iuliu Hațeganu, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri. Din primele informații, mai multe mașini au intrat în coliziune. Nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au ajuns polițiști rutieri, care au dispus măsuri de restricționare a traficului rutier și au făcut verificări pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață. Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt. Din imaginile la fața locului se vede că este greu să se meargă chiar și pe jos pe șosea.

Pe șosea erau bucăți din caroseriile mașinilor care nu au mai putut fi ținute sub control. Unele dintre acestea sunt foarte avariate.

 

Mașinile au început să alunece

 

Șoferii au povestit, la Digi24, că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții. Oamenii sunt nemulțumiți deoarece în București nu este polei, dar în zona respectivă este gheață din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea. Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel