Trei maşini, avariate într-o coliziune în lanț, în Dâmbovița

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
acces-interzis-politia
acces-interzis-politia

Trei maşini au fost grav avariate, după ce un şofer de 21 de ani nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a izbit violent maşina din faţa sa. Impactul a fost atât de puternic, încât a ajuns pe sensul opus, unde a lovit un alt vehicul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt majore.

 

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 72A, între Câmpulung şi Târgovişte. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, spune că duba din faţa sa ar fi frânat fără să semnalizeze şi nu a mai avut timp să reacţioneze.

Şoferul maşinii de transport spune, însă, că ar fi procedat regulamentar şi că ar fi semnalizat înainte să oprească pentru a vira la dreapta. Autoturismul tânărului a ajuns ulterior pe sensul opus şi a lovit o maşină de teren, pe care a aruncat-o pe marginea unui podeţ, unde a rămas suspendată.

Din fericire, toţi cei trei şoferi au scăpat teferi în urma impactului violent, însă autoturismele lor au fost grav avariate. Poliţiştii sosiţi la faţa locului trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de producerea accidentului, transmit StirilePROTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel