Trei copii români au murit în Italia, într-un incendiu la Bologna. Mama, dusă la spital în stare gravă. Update

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei copii români au murit într-un incendiu izbucnit într-un apartament din Bologna. Mama lor a fost dusă la spital în stare gravă 

 

Update ora 10:00. Mama copiilor a murit și ea în drum spre spital.

A fost aflată și identitatea victimelor și primele mărturii ale vecinilor. Citește aici Incendiu Bologna. Vecinii familiei de români, în lacrimi: "Ștefania era o persoană minunată. Copiilor le-am promis ouă de Paște"

Știrea inițială: 

Mama copiilor a fost dusă la spitalul Maggiore în stare gravă. 

Tragedia a avut loc într-un apartament din via Bertocchi, la marginea orașului, unde au intervenit pompierii, echipajele de la serviciul 118 cu vehicule medicale, ambulanțe și poliția.

A fost sesizat si Parchetul. Copiii ar avea între trei și șase ani.

Deocamdată nu există informații despre naționalitatea victimelor, însă vom reveni cu informații. 

Incendiu la Bologna. Mama copiilor are 32 de ani

 

Femeia are 32 de ani și este româncă, relatează presa italiană. Copiii morți sunt gemeni în vârstă de aproximativ doi ani. A murit și o soră mai mare a lor în vârstă de 6 ani. La fața locului au intervenit mașini de poliție pentru a ajuta pompierii. Sunt prezenți și criminaliști și o echipă mobilă pentru cercetări. Conform verificărilor inițiale, cauza incendiului se presupune a fi un scurtcircuit provocat de un încălzitor electric . Apartamentul a fost sigilat pentru cercetări suplimentare pentru a stabili cauza exactă a incendiului.

Vecinii, în stare de șoc

 

Vecinii din Via Bertocchi unde locuia femeia care a murit în urma unui incendiu noaptea trecută, împreună cu cei trei copii ai săi, doi gemeni de doi ani și un copil de șase ani, sunt în stare de șoc . Apartamentul este situat la etajul patru al unui bloc în care au intervenit pompierii, poliția și serviciile118. „ Este o tragedie ”, spune un bărbat care cunoștea familia.

Primarul Bolognei, primul mesaj

 

Primarul orașului Bologna, Matteo Lepore spune că va fi alături de familia victimelor: 

„Îmi exprim durerea profundă și condoleanțe din orașului pentru această tragedie, care a distrus viața unei tinere familii. Așteptăm să aflăm mai multe detalii despre cauzele incendiului și identitatea persoanelor implicate din anchetele aflate în derulare. Gândurile noastre bune se adresează familiei și celor dragi celor afectați.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel