Trei camioane românești s-au făcut scrum într-o parcare din Belgia - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei camioane înmatriculate în România au ars ca o torță într-o parcare din Belgia, momentul fiind surprins în imagini de un șofer român. VIDEO

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în parcarea ECS European Containers din Karveelstraat, Zeebrugge, Belgia. Camioanele s-au făcut scrum sub ochii șoferilor care n-au putut face nimic, scrie publicația focus-wtv.be.

Potrivit autorităților, incendiul a pornit din cabina unui camion și s-a extins la alte două, parcate chiar lângă el. Deși pompierii au sosit rapid la fața locului, aceștia nu au putut împiedica extinderea flăcărilor, care au mistuit cele 3 camioane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Unul dintre șoferi gătea în cabină

 

Potrivit martorilor, șoferul camionului din mijloc gătea o oală cu mâncare chiar în cabina sa. Anchetatorii belgieni au stabilit în cele din urmă că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la capul tractor din mijloc, de la el flăcările extinzându-se la celelalte două din stânga și din dreapta.

În fiecare weekend, zeci de camioane sunt trase pe dreapta în această parcare, în timp ce șoferii fie se odihnesc, fie așteaptă să fie încărcați.

Sâmbătă seară, mulți dintre ei au fost nevoiți să privească cum camioanele colegilor lor erau mistuite de flăcări.

VIDEO

 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel