Trei bărbați au căzut într-o râpă, când traversau o punte care s-a prăbușit în Suceava

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei bărbați au căzut într-o râpă, când traversau o punte care s-a prăbușit în Suceava  - Sursa ISU Suceava
Trei bărbați au căzut într-o râpă, când traversau o punte care s-a prăbușit în Suceava - Sursa ISU Suceava

Trei persoane au căzut, sâmbătă seara, într-o râpă, la Lisaura în timp ce traversau o punte pietonală peste râul Suceava, iar un mal s-a prăbușit. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a declarat că pompierii militari suceveni au intervenit la o operațiune de salvare a celor trei persoane.

Cei trei bărbați se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal. Victimele au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri. Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Salvatorii, cu accesoriile din  dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți, relatează newsbucovina.ro.

Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județeană Suceava a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel