Trecutul criminalului de la Caracal. Unde a lucrat Gheorghe Dincă

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a fost angajat al Spitalului Municipal din Caracal, unde a lucrat ca geamgiu timp de opt ani. Oamenii care l-au cunoscut au spus despre el că „era un om de treabă”, dar dezordonat.

Directorul Spitalului Municipal Caracal, Marian Mitroi, a declarat că Gheorghe Dincă a fost angajat al unităţii sanitare pe care o conduce între anii 1984-1992. Lucra ca geamgiu şi şi-a dat demisia ca să plece la muncă în străinătate.

„A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor şi montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins", a declarat Mitroi.

Potrivit acestuia, în spital au mai rămas puţini angajaţi care au lucrat cu Gheorghe Dincă.

„Foarte puţini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, îşi făcea treaba. Când a venit din Italia şi-a deschis un service auto şi au fost la el şi au fost mulţumiţi. Alţii zic că aceeaşi mizerie era ca şi acum la el, că nu era ordonat nici atunci", a spus directorul Spitalului Municipal Caracal.

Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus că a ars cele două cadavre.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel