Traian Berbeceanu, revocat din fruntea Prefecturii București

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Traian Berbeceanu nu va mai fi prefectul Bucureștiului. Decizia vine după ce USR-PLUS a reușit să obțină de la PNL conducerea prefecturii capitalei. 

”Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești. Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile. Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!” este mesajul lui Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit pe data de 22 noiembrie 2020 în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Crima Organizată din Alba. In 2007, a fost numit polițistul anului, însă apoi a avut dosar penal. În 2019 Ludovic Orban l-a numit șef de cabinet, iar apoi s-a înscris in PNL.

Berbeceanu l-a înlocuit din funcţie pe Gheorghe Cojanu, care a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel