Traian BĂSESCU scoate SCUTUL: Răspuns către „răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu“ și CNSAS: „Sunteți JALNICI“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Traian Băsescu face unele precizări în ceea ce privește dezvăluirile lui Radu Cristescu (PSD) privind presupusa lui colaborare cu Securitatea în regimul comunist.

După ce fostul secretar al PMP, Radu Cristescu, înregimentat ulterior în PSD, a facut mai dezvăluiri și atacuri asupra fostului său lider, Traian Băsescu, cu privire la presupusa sa colaborare cu Securitatea comunistă, fostul președinte a decis „să facă lumină“.

El spune că ceea ce ceea ce se încearcă acum prin tentativa de a i se imputa o presupusă calitate de informator plătit  nu este decât „o luptă disperată de compromitere a Preşedintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS“, după cum precizează Băsescu pe pagina sa de Facebook.

„Jalnicii propagandişti Servesc Patria! Da, dar nu pe a noastră, a românilor, ci pe a lor. (...) Actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt:
CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte;
Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu - publică documente false pe facebook;
Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu“, îi nominalizează Traian Băsescu pe cei care, crede el, propagă informații incorecte despre persoana sa.

CItește și: Apropiat al lui Traian Băsescu aruncă NUCLEARA: „Turnătorul Petrov, alias Băsescu“ ar fi încasat 1500 de dolari de la Securitate

El explică  faptul „că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu“.  „Sau, conform proaspătului răsplătit Radu Cristescu, vreţi să convingeţi pe cineva că fiind reprezentant al companiei la Anvers strângeam docherii belgieni pe cheuri şi le vorbeam despre binefacerile comunismului, drept pentru care Securitatea, însuşi Iulian Vlad, au hotărât să mă răsplătească dându-mi o primă de 1400 USD?“, se întreabă, retoric, Traian Băsescu.

Fostul președinte al României reiterează și ideea că aceste acțiuni care au în centru persoana sa sunt făcute acum, în apropierea termenului de judecată în dosarul în care este cercetat pentru o presupusă colaborare cu structurile Securității în regimul Comunist: „Sau încercaţi să faceţi presiuni pe judecătorii care vor pronunţa sentinţa în procesul CNSAS vs. Băsescu?“

„Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!“, conchide Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel