Apropiat al lui Traian Băsescu aruncă NUCLEARA: „Turnătorul Petrov, alias Băsescu“ ar fi încasat 1500 de dolari de la Securitate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, a publicat un document al fostei Securități din care reiese că Traian Băsescu, cel care era identificat sub numele conspirativ de Petrov, ar fi primit 1500 de dolari pentru „serviciile“ sale.

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, actualmente înregimentat în PSD, publică pe Facebook un document atribuit fostei Securități și susține că fostul președinte, Traian Băsescu, a primit 1500 de dolari în calitate de colaborator.

„Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1500 de dolari SUA pentru subvenționare rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată într-un document ce pare a fi o notă transmisă fostului șef al Securității, Iulian Vlad, în octombrie 1984.

Redăm mai jos integral postarea lui Radu Cristescu pe Facebook:

”Ce o fi asta???
După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.

-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.

Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?
Citiți documentul de mai jos!

Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”

 (w670)

Amintim că fostul colaborator al lui Băsescu a mai făcut, recent, declarații incedniare despre fostul șef al statului. El a afirmat într-o emisiune de la Antena 3 că toate arestările de răsunet erau stabilite în biroul prezidențial de către Băsescu și că Dinu Patriciu ar fi fost arestat chiar de către sora sa, la ordinul lui Băsescu.

Citește și: Dezvăluire BOMBĂ a unui ex-membru PMP: „L-a arestat pe Dinu Patriciu la ordinul lui Băsescu“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel