Traian, în finala unui Reality Show în Spania

Echipa Stiri Diaspora / 2 dec 2015 Salveaza PDF Comentarii
Un român a cucerit inimile casnicelor din Spania în concursul Mujeres y Hombres y Viceversa, transmis pe canalul Telecinco.

 

Un român a cucerit inimile casnicelor din Spania în concursul Mujeres y Hombres y Viceversa, în traducere, Femei, bărbați și viceversa, transmis pe canalul Telecinco. Pentru a ajunge în finala, Traian a fost supus unui TEST. A trebuit să danseze valsul perfect, însă nu și-a putut lua mâinile de pe burlăcița Steisy.

 

Reality Showul este foarte asemănător cu Burlăcița, de la noi. Mai mulți pretendenți trebuie să cucerească inima unei ”căprioare”, în cazul de față Steisy, o tânără exotică, sexy și, din ce spun criticii, cea mai dură dintre burlăcițele de până acum.

Steisy și-a adjudecat tronul de mai bine de un an, iar astăzi își joacă ultimul număr în marea finală. Competiția a fost destul de controversată chiar din cauza lui Traian, pe care l-a primit în concurs în urmă cu câteva luni, spre dezamăgirea și invidia celorlalți pretendenți.

Românul nostru, despre care știm doar că îl cheamă Traian i-a cucerit repede inima și a ajuns în finală alături de alți doi concurenți Dosel și Leo.

 

 

Surpriza a fost de proporții când și-a văzul tatăl în platou în marea finală. Vezi MESAJUL emoționant!

Cel mai probabil rezultatul final îl vom afla abia mâine, așa că îi ținem pumnii craiului nostru care a făcut multe casnice să lăcrimeze după formele bine conturate și ochii verzi pătrunzători.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26