Tragedie pe șosea. Florin se întorcea din Franța și a murit la câţiva kilometri de casa părinților

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Tragedie pe șosea. Florin se întorcea din Franța și a murit la câţiva kilometri de casa părinților. Sursa - ISU Arges
Tragedie pe șosea. Florin se întorcea din Franța și a murit la câţiva kilometri de casa părinților. Sursa - ISU Arges

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea în localitatea Căldăraru, şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului, în urma impactului fiind proiectat în afara autoturismului.

Victima este Florin B, de 26 de ani. Bărbatul se întorcea din Franţa pentru a-şi vedea părinţii.

Din nefericire, acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, a lovit un copac și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. În urma impactului, tânărul a fost proiectat din autoturism, iar rănile suferite în urma accidentului i-au fost fatale. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât sa declare decesul.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la accident în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30. "Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost proiectat în afara autoturismului, decedând", se precizează în comunicat. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Vezi și:

 

Italia. Mașina care a lovit-o pe românca de 23 de ani, filmată de camerele de supraveghere. Șoferul care i-a luat viața Dianei nu a fost găsit

 

Autopsia Dianei Z., tânăra de 23 de ani ucisă pe o șosea din Cassino, regiunea Lazio din Italia, este gata. Medicii legiști au confirmat că românca a murit pe loc.

Cercetările parchetului, încredințate de militarii Companiei Cassino - coordonate de căpitanul Scolaro - merg înainte în ritm alert. Și nu este exclus ca în următoarele ore să apară vești importante. În aceeași zonă există un sistem de supraveghere video, precum și în alte zone adiacente: printre imaginile deja văzute s-ar putea afla și mașina criminalului. 

Elementele colectate de camere - poate cele mai importante - vor trebui apoi puse împreună cu cel puțin alți doi factori: piesele auto găsite pe asfalt, nu departe de caroserie, și cu autopsia. Părțile de mașină identificate pe carosabil ar sugera ipoteza unui accident și nu omor cu premeditare de a abandona apoi corpul tinerei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel