Tragedie într-o familie. Un băiat de 11 ani a murit, după ce a căzut în râul Timiș 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un copil de 11 ani s-a înecat, duminică, în râul Timiş, în dreptul Taberei de copii de la Chevereşu Mare. Băiatul a fost scos din apă de pompierii ISU Timiş în stop cardiorespirator, echipajul medical începând imediat manevrele de resuscitare, dar în final a fost declarat decesul minorului.

"Am fost anunţaţi prin SNUAU 112, despre o persoană de 11 ani, căzută în râul Timiş, în dreptul localităţii Chevereşu Mare (Tabăra de copii). Victima a fost găsită şi scoasă din apă în jurul orei 18.25 în stop cardiorespirator. Băiatul a fost preluat de echipajul SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, la ora 19.24, victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Pentru salvarea copilului, la faţa locului s-au deplasat forţe de la Staţia Buziaş (cu un Duster, o barcă, un echipaj SMURD şi 5 subofiţeri), Detaşamentul 1 Timişoara (oautospecială de scafandri, un Duster, două bărci, un scafandru şi 4 subofiţeri), Detaşamentul 2 Timişoara (un Duster, o barcă, doi subofiţeri), Detaşamentul Lugoj (1 microbuz VW Crafter, o barcă şi 3 subofiţeri). De asemenea, la faţa locului s-a deplasat ofiţerul de serviciu în dispecerat cu o autospecială de serviciu şi a fost solicitat şi Serviciul Voluntar SALVO FOC al Primăriei Timişoara. La solicitarea ISU Timiş, s-a dispus şi deplasarea a doi scafandri din judeţul Arad şi unul din Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel