Tragedie într-o familie de români: Copilul lor, de 12 ani, a fost găsit mort într-un canal de irigații  

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un minor, 12 ani care a fost căutat, duminică, de pompieri într-un canal de irigații din județul Doj a fost găsit. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii i-au declarat decesul.

Minorul, de 12 ani, fusese dat dispărut într-un canal de irigații din localitatea Cetate, județul Dolj. Pompierii care au fost solicitați să-l caute l-au găsit și predat echipajului de prim ajutor.

Din nefericire, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii i-au declarat decesul. Mai multe echipaje de pompieri militari au intervenit cu două bărci pneumatice pentru căutarea copilului.

De asemenea, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD, dar și un echipaj de scafandri.

Alți doi copii de 7 și 11 ani, verișori din Copșa Mică, județul Sibiu, au plecat, sâmbătă seara de acasă și nu au revenit. Polițiștii au făcut ample cercetări pentru depistarea băieților. 

 

Doi copii de 7 și 11 ani, care au plecat de acasă și au dispărut, găsiți de oamenii legii

 

Cei doi copii de 7 și 11 ani, care au dispărut, sâmbătă noaptea, din Copșa Mică, județul Sibiu, au fost găsiți, duminică, în comuna vecină. Cei doi nu au fost victimele ale vreunei infracțiuni, anunță Poliția.

„Din fericire, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică i-au găsit, in urnă cu câteva minute, pe cei doi minori in localitatea Axente Sever”, au anunțat reprezentanții Poliției Sibiu.

Potrivit sursei citate, în perioada cât au lipsit nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Ei le-au povestit oamenilor legii că au dormit într-o mașină.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:30, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați de către un localnic, care a spus că fiul său în vârstă de 11 ani, Marius Adrian, împreună cu nepotul său în vârstă de 7 ani, Raul Ioan, ambii având același domiciliu, au plecat, în jurul orei 13:00, de acasă spre un magazin din localitate, dar nu s-au mai întors.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel