TRAGEDIE în Sălaj. Băiețelul de șapte ani scos din fântână a MURIT după o noapte de resuscitare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Copilul în vârstă de şapte ani scos de pompieri, luni seara, fără semne vitale, dintr-o fântână de lângă localitate Vârşolţ, a fost declarat decedat marţi dimineaţa, după ce personalul medical a încercat resuscitarea şi încălzirea corpului pe parcursul întregii nopţi. 

Pompierii secţiei Şimleu Silvaniei şi ai Detaşamentul din Zalău au intervenit, luni seara, pentru a scoate un copil căzut accidental într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, copilul de şapte ani a fost găsit şi extras, a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă şi s-au executat manevrele de resuscitare, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Zalău. 

Copilul a fost scos din fântână în stop cardio-respirator, cu o temperatură a corpului de 19,5 grade Celsius, resuscitarea şi încălzirea corpului continuând pe parcursul întregii nopţi, a menţionat, pe contul oficial de Facebook, ISU Sălaj. 

"În această dimineaţă, din nefericire, copilul a fost declarat decedat", se arată într-o ultimă postare făcută marţi de pompieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel