TRAGEDIE în MApN. Trupul elevului înecat a fost GĂSIT

sursa: SAJ Constanța
sursa: SAJ Constanța

Elevul  în vârstă de 16 ani care a dispărut înghițit de valuri în Mamaia, a fost găsit. A fost adus de valuri la mal, la câțiva kilometir distanță.  Mesajele de condoleanțe au început imediat să apară. Tânărul elev participa la Școala de vară în garnizoana Constanța.

În această dimineață, un apel la 112 anunța că trupul unui tânăr se află pe plaja din Năvodari, adică la aproximativ 12 kilometri de locul în care s-a înecat elevul. Scafandri l-au căutat timp de mai multe zile, atât pe timpul zilei cât și noaptea.

Colegiul Național Militar "Tudor Vladimirescu" Craiova a posta un mesaj prin care anunța decesul elevului.

"Un suflet preschimbat în înger ne privește acum de unde marea se uneşte cu cerul.
Valurile nemiloase ale mării au zdrobit în vârtejul lor speranțele unui tânăr pandur abia când începuse să descopere puterea visului frumos. Au stins povestea unui suflet pur, unindu-l cu eternitatea.
Povestea pandurului Iosif a început în septembrie 2018, când a păşit hotărât şi, în acelaşi timp, plin de emoţie, în Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu" Craiova.
Sensibilitatea, creativitatea şi seriozitatea cu care a abordat fiecare dintre proiectele sale au dus la rezultate deosebite atât în activităţile extracurriculare cât şi la concursurile şi olimpiadele şcolare. De la calificarea la naţionala de religie, de la relaţiile de prietenie sau bună colegialitate pe care le-a avut cu cei din generaţia lui sau cu ,,fraţii" mai mari din familia vladimireştilor, până la aplauzele pe care le-a primit de fiecare dată când urca pe o scenă sau cânta colegilor fie că era în companie sau în foişorul din curtea şcolii, Iosif transmitea candoare, o blândețe aparte, un zâmbet desprins din soare. Acordurile sale de chitară, vocea sa caldă vor reverbera mereu în inimile noastre.
Chipul lui luminos zâmbea a bine, a frumos, a iubire. Generozitate, optimism, simplitate, sinceritate, inocență. Noblețe. Acesta a fost copilul, elevul, colegul și prietenul nostru special Iosif.
O mare de lumină îți așternem în drumul tău spre cer".


[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27