Tragedie în Italia: Un român și-a pierdut viața după ce un copac a căzut peste el. Gavrilă era tatăl unei fetițe de doar câteva luni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragic accident de muncă în Val di Non, la granița Italiei cu Austria. Un român de 27 de ani și-a pierdut viața.

Un tragic accident de muncă a avut loc, marți seara, în Don am Nonsberg, la granița cu Tirolul de Sud. Un român în vârstă de 27 de ani a murit într-o fabrică de prelucrare a lemnului. Potrivit primelor informații, acesta a fost lovit de un trunchi de copac care a căzut.

Ambulanța, pompierii din Don, Amblar și Fondo, precum  și carabinierii au sosit imediat la fața locului. Zona a fost izolată și securizată în timp ce pompierii l-au eliberat pe tânăr. Medicii l-au resuscitat timp de o oră, dar, din păcate, manevrele s-au dovedit a fi în zadar. Rănile suferite erau prea grave și nu s-a mai putut face nimic pentru românul de 27 de ani.

Gavrilă Grad lucra la un atelier de tâmplărie din Don. El și-a găsit o nouă locuință în Trentino, unde locuia de mai mulți ani. Acesta locuia împreună cu partenera sa în Malgolo di Romeno și devenise de curând tatăl unei fetițe superbe. Gavrila Grad a murit la doar 27 de ani, zdrobit de un buștean.

Colegii săi au dat alarma la ora 17.13. Pompierii din Don, Amblar și Fondo au fost mobilizați pentru a-l elibera pe tânărul de 27 de ani de greutatea trunchiului de copac.

 

Tânărul era tatăl unei fetițe de doar câteva luni

 

Cu toate acestea, toate încercările de resuscitare ale serviciilor de salvare au eșuat. Tânărul a cedat în urma rănilor suferite la locul accidentului.

Carabinierii și inspecția muncii au demarat o anchetă. Locul a fost pus sub sechestru pentru a permite efectuarea de investigații de către tehnicienii de la Uopsal care, împreună cu poliția, vor încerca să reconstituie dinamica tragediei.

Gavrila Grad ajunsese în Italia în urmă cu mai mulți ani ca lucrător agricol sezonier. Se stabilise la Malgolo, împreună cu partenera sa, unde hotărâseră să își întemeieze o familie. Cei doi deveniseră părinții unei fetițe frumoase cu câteva luni înainte de tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel