Trafic blocat în Vama Giurgiu din cauza protestelor fermierilor bulgari

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Fermierii bulgari organizează proteste masive, traficul în vama Giurgiu urmând să fi blocat.

Traficul prin Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu este blocat pe ambele sensuri, joi, din cauza protestelor fermierilor bulgari, care au anunţat că acţiunile lor în stradă se vor desfăşura în intervalul 08,00-16,00, anunţă Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

"Având în vedere acţiunile de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu, acţiuni ce sunt desfăşurate în perioada 29-31 martie, în intervalul orar 08,00-16,00, vă informăm faptul că la momentul actual traficul prin PTF Giurgiu este suspendat pe ambele sensuri atât pentru autocamioane, cât şi pentru turisme, ca urmare a blocării benzilor de circulaţie. Menţionăm faptul că a fost actualizată aplicaţia Trafic online în funcţie de evoluţia protestului şi de modul cum acesta va afecta traficul", precizează reprezentanţii ITPF.

Şoferii de autocamioane, cât şi turiştii sunt sfătuiţi să utilizeze celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, precum şi să consulte aplicaţia Trafic online, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel