TORTURATĂ și UMILITĂ de iubit. Tatăl fetei din Ploiești RUPE tăcerea. Dezvăluiri TERIBILE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Noi declarații despre tânărul de 20 de ani din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita luni la rând.

Tatăl tinerei din Ploiești care a fost torturată și umilită de iubitul ei a vorbit, într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, despre umilințele pe care le-a suferit și familia tinerei. Filmuleţele cu tortura la care a fost supusă tânăra au îngrozit o ţară întreagă.

În imaginile postate de agresor pe rețelele de socializare se poate observa cum tânăra este ghemuită pe pat, plină de sânge în urma bătăilor, și obligată să-I sărute mâinile și picioarele celui care o agresează. Ba mai mult, al un moment dat, iubitul ei îi sparge un pahar în cap.

„Acest individ (n.r. – iubitul victimei) trebuia arestat de mai mult timp. Eu am mai adus-o acasă o dată în urmă cu trei săptămâni, am luat legătura cu el și i-am spus să o lase în pace. Pentru că era într-un sevraj am ținut-o câteva zile într-un centru. A ieșit din centru, am adus-o acasă, iar a doua zi nu mai era acasă. El a venit să o ia cu un taxi. Am fost cu doi polițiști la el în apartament, iar agenții m-au lăsat și au plecat ceea ce m-a supărat pe mine foarte mult. Cei de la Poliție trebuiau să mă ajute să o iau pe fată din casă.

Fiica mea l-a cunoscut în Ploiești, l-a prezentat acasă. Eu nu puteam să-i spun că nu sunt de acord pentru că dacă îi spuneam că nu sunt de acord era mai rău. La început a fost ok, am stat de vorbă cu el, nu mi s-a părut chiar așa. Acum două luni de zile s-a ridicat un semn de întrebare despre băiatul acesta când am găsit-o pe fiica mea în stradă. Am fost după ea, am umblat după ea. Am vrut să o iau din apartament, însă ea era speriată. Nu am mai văzut-o niciodată așa pe fiica mea. Ei locuiau împreună de 8 luni. Am vorbit cu el la telefon și i-am spus că în lipsa mea nu are ce să caute la mine acasă pentru că am și eu copilaș. Nu m-a ascultat. Aici m-a supărat iar foarte tare. A venit după ea și s-au certat foarte tare și s-au bătut amândoi reciproc. Ultima dată, atunci când am internat-o, ea mi-a spus că nu vrea să mai aibă nicio treabă cu el. Era foarte speriată și că vrea să termine. Posibil că o amenința și de aceea se tot întorcea", a povestit tatăl tinerei.

În urma imaginilor publicate pe rețelele sociale, agresorul a fost reținut, iar victima sa a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală, stabilindu-se că are nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel