TORTURATĂ și UMILITĂ de iubit. Tatăl fetei din Ploiești RUPE tăcerea. Dezvăluiri TERIBILE

Noi declarații despre tânărul de 20 de ani din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita luni la rând.

Tatăl tinerei din Ploiești care a fost torturată și umilită de iubitul ei a vorbit, într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, despre umilințele pe care le-a suferit și familia tinerei. Filmuleţele cu tortura la care a fost supusă tânăra au îngrozit o ţară întreagă.

În imaginile postate de agresor pe rețelele de socializare se poate observa cum tânăra este ghemuită pe pat, plină de sânge în urma bătăilor, și obligată să-I sărute mâinile și picioarele celui care o agresează. Ba mai mult, al un moment dat, iubitul ei îi sparge un pahar în cap.

„Acest individ (n.r. – iubitul victimei) trebuia arestat de mai mult timp. Eu am mai adus-o acasă o dată în urmă cu trei săptămâni, am luat legătura cu el și i-am spus să o lase în pace. Pentru că era într-un sevraj am ținut-o câteva zile într-un centru. A ieșit din centru, am adus-o acasă, iar a doua zi nu mai era acasă. El a venit să o ia cu un taxi. Am fost cu doi polițiști la el în apartament, iar agenții m-au lăsat și au plecat ceea ce m-a supărat pe mine foarte mult. Cei de la Poliție trebuiau să mă ajute să o iau pe fată din casă.

Fiica mea l-a cunoscut în Ploiești, l-a prezentat acasă. Eu nu puteam să-i spun că nu sunt de acord pentru că dacă îi spuneam că nu sunt de acord era mai rău. La început a fost ok, am stat de vorbă cu el, nu mi s-a părut chiar așa. Acum două luni de zile s-a ridicat un semn de întrebare despre băiatul acesta când am găsit-o pe fiica mea în stradă. Am fost după ea, am umblat după ea. Am vrut să o iau din apartament, însă ea era speriată. Nu am mai văzut-o niciodată așa pe fiica mea. Ei locuiau împreună de 8 luni. Am vorbit cu el la telefon și i-am spus că în lipsa mea nu are ce să caute la mine acasă pentru că am și eu copilaș. Nu m-a ascultat. Aici m-a supărat iar foarte tare. A venit după ea și s-au certat foarte tare și s-au bătut amândoi reciproc. Ultima dată, atunci când am internat-o, ea mi-a spus că nu vrea să mai aibă nicio treabă cu el. Era foarte speriată și că vrea să termine. Posibil că o amenința și de aceea se tot întorcea", a povestit tatăl tinerei.

În urma imaginilor publicate pe rețelele sociale, agresorul a fost reținut, iar victima sa a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală, stabilindu-se că are nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale.

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

1 apr 2020, 19:42 in Știri
Horoscop, joi, 2 aprilie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25