Tort de cafea, rețeta rafinată a Marthei Stewart. Un desert ideal pentru a trezi toate simțurile

Tort de cafea, rețeta rafinată a Marthei Stewart. Un desert ideal pentru a trezi toate simțurile
Tort de cafea, rețeta rafinată a Marthei Stewart. Un desert ideal pentru a trezi toate simțurile

Există mulți oameni care nu își pot începe ziua fără o ceașcă bună de cafea. Indiferent dacă este neagră, cu lapte, fierbinte sau cu gheață, acest amestec este ideal pentru a trezi toate simțurile. Prin urmare, Martha Stewart, o femeie de afaceri americană, scriitoare și personalitate de televiziune, a creat această rețetă rafinată, astfel încât toți iubitorii de cafea să aibă un nou mod de a se bucura de ea. 

Ingrediente pentru 8 porții.

2 căni și jumătate de făină

2 lingurițe de praf de copt

Jumătate de cană de lapte integral

250 de grame de unt

3 ouă

1 linguriță extract de vanilie

2 căni de zahăr

1 ceașcă de cafea foarte tare

 

Tort de cafea - Mod de preparare

 

Începeți prin preîncălzirea cuptorului și ungerea unei tăvi rotunde.

Apoi, amestecați făina și praful de copt într-un castron.

Încălziți laptele și untul într-o oală și puneți deoparte pentru utilizarea ulterioară. 

Într-un alt castron, bateți ouăle folosind un mixer electric timp de 7 minute și încorporați treptat zahărul, esența de vanilie, cafeaua, amestecul de lapte și unt și făina și praful de copt până se omogenizează.  

În cele din urmă, turnați amestecul în tavă și băgați-l în cuptor timp de 20 până la 25 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.

Pentru a o decora, Martha recomandă să faceți o glazură amestecând cafea instant, fulgi de ciocolată și frișcă.

Poftă bună!

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy