Știrile serii, 3 septembrie: Rămâi la curent cu cele mai importante informații ale zilei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sumarul_zilei_stiri
sumarul_zilei_stiri

ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de joi, 3 septembrie 2020.

 

- Emanuel și Florin au murit sub un TIR. Ambii erau pompieri: „Au dăruit mereu cel mai de preț dar - VIAȚA!”. Doi pompieri români au sfârșit miercuri noaptea, într-un accident cumplit, în Caraș-Severin

-  Cadavrele a CINCI copii, găsite într-o locuință din Germania. Poliția germană a găsit cadavrele a cinci copii într-o clădire din orașul Soligen. Rămășițele umane au fost găsite într-o reședință privată din oraș, la 20 de mile de Koln, în vestul Germaniei.

- Italia. Un român a furat haine din magazine printr-un sistem ingenios. Cum au descoperit poliţiştii

- Minoră româncă, violată de un conațional: A pozat-o și a distribuit imaginile, apoi a șantajat o altă fetiță. Un ieșean a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că, timp de trei ani, a violat o fată de 15 ani, a pozat-o în ipostaze sexuale și a distribuit imaginile.

-  Nervi şi aglomeraţia la Vama Giurgiu. Ore de aşteptare pentru controlul de frontieră. Detalii AICI

- Marea Britanie: Strigăt de disperare al unui român: „Simt că înnebunesc. Îmi vine să mă sinucid că nu pot să ajung mai repede acasă”. Un român, în vârstă de 32 de ani, care a fost eliberat din închisoare după 1 an, în Bermuda, Regatul Unit, pentru fraudă cu carduri bancare, își strigă durerea.

- Italia: Două românce, întoarse din concediu din România, depistate cu COVID-19. Două femei de naționalitate română, care s-au întors în municipiul Teggiano unde munceau, au fost depistate pozitive la Covid – 19. Femeile fusese în concediu, în România.

-  Italia. Tânără româncă însărcinată, „surpriză“ de 20.000 de euro pentru un italian de 66 de ani. Amănunte AICI

- Actrița Carmen Tănase și teoria conspirației: „Cu acest virus este un plan, ținta sunt copiii! Cineva stă la butoane și se joacă“. Declaratia completa

-  Italia. Mama româncei de 17 ani, dispărută de o lună de zile, rupe tăcerea: „Cineva o ține cu forța ascunsă!”. Elena Miruna Nemțeanu, o româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă din data de 7 august la Grosseto, un oraș din Toscana, Italia.

-  Tragedia care a şocat Germania. Cei cinci copii, UCIȘI de propria mamă care apoi s-a aruncat sub tren. Poliția germană a găsit cadavrele a cinci copii într-o clădire din orașul Soligen. Rămășițele umane au fost găsite într-o reședință privată din oraș, la 20 de mile de Koln, în vestul Germaniei.

-  Mamă româncă şi fiicele ei, trimise la prostituţie de un băiat de 19 ani. Un brăilean în vârstă de 19 ani a fost reţinut, miercuri, de poliţiştii buzoieni pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie de 41 de ani şi fiicele sale, de 17 şi 20 de ani.  

-  Germania a actualizat lista „zonelor de risc“: Ce județe din România sunt vizate de RESTRICȚII (MAE). Detalii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel